Noen vedlikeholdstips om magre rørprodukter

Magre rører nå svært foretrukket i mange bransjer, fordi de kan settes sammen til forskjellige produkter og er veldig praktiske å bruke!Våre vanlige produkter satt sammen av magre rør inkluderer magre rørhyller, arbeidsbenker med magre rør og omsetningsbiler med magre rør, som er mye brukt i fabrikker og logistikklager!Så vet du hvordan du skal vedlikeholde og vedlikeholde det magre rørproduktet?Tross alt er magre rørprodukter forbruksvarer, og hvis de ikke vedlikeholdes regelmessig, vil levetiden reduseres!Så hva er den riktige måten å vedlikeholde den på?Nå introduserer WJ-LEAN det for alle.

1. Vi må gjennomføre regelmessige inspeksjoner for å se om det er noen problemer.Hvis det oppstår problemer, bør de behandles i tide, for eksempel om kompasset på den magre rørhyllen er strammet, ommagert rørledder løs, om posisjonen til det magre rørleddet flyttes osv. Hvis det er deformasjon eller avskalling av det magre røret, er det nødvendig å erstatte det med et nytt i tide.

2.Ved bruk av magre rørstativ medstyrehjul, sjekk om styrehjulsbremsene er løse.Etter å ha fikset posisjonen til det magre rørstativet, brems det.

3.Kun én omsetningsboks kan plasseres på hvert lag av det vanlige, magre rørstrømningsstativet.

4.Prøv å sikre at vekten av hver omsetningsboks på det magre rørstativet ikke overstiger 20 kilo for å unngå deformering av det magre røret ellerrullebane.

WJ-LEAN har mange års erfaring innen metallbearbeiding.Det er et profesjonelt selskap som integrerer produksjon, salg av produksjonsutstyr og service av magre rør, logistikkcontainere, stasjonsapparater, lagerhyller, materialhåndteringsutstyr og andre serier av produkter.Den har innenlandsk produksjonslinje for avansert produksjonsutstyr, sterk teknisk kraft og produkt FoU-evne, avansert utstyr, moden produksjonsprosess og perfekt kvalitetssystem.Eksistensen av arbeidsbenker med magre rør bringer gode nyheter til relevante arbeidere.Hvis du vil vite mer om lean pipe-produktene, vennligst kontakt oss.Takk for at du surfer!

Lean tube produkter


Innleggstid: 13. juni 2023