Anvendelsen av industrielle aluminiumsprofiler i ulike bransjer

Industriell aluminiumsprofil, som et kjent materiale for industriell produksjon;Er du klar over de spesifikke aspektene der industrielle aluminiumsprofiler er mye brukt i feltene mekanisk produksjon og automasjon?WJ-LEAN vil dele noen bruksscenarier for industrielle aluminiumsprofiler.

1. Industri.det er mange bruksområder for industrielle aluminiumsprofiler i industriell produksjon, for eksempel sikkerhetsgjerder i robotverksteder, ikke-standardiserte aluminiumsprofilrammer, transportbåndstativ på samlebånd, automatisert mekanisk utstyr og arbeidsbenker for lastetrapper.

2. Arkitektur, det er vanlige dekorative dører, vinduer og gardinvegger, som interiør og eksteriørdekorasjoner, og aluminiumslegeringsprofiler.Bruken av aluminiumsprofiler i disse områdene skyldes for det meste korrosjonsmotstanden, estetikken, støymotstanden og god lys- og varmereflektivitet til disse nye materialene.

3. Aluminium er essensielt for montering av koblingskomponenter i automasjonsutstyrsstativer, da aluminium brukes i stedet for stål.

4. Brukt til radiatorer, har aluminiumsprofilradiatorer utmerkede egenskaper i mange aspekter.Dette er det gode materialet for radiatorer.

5. Brukes på utstyr, for eksempel hovedramme, medisinsk utstyr, medisinsk båreseng, solramme, fotovoltaisk brakett, solcellefotovoltaiske festekomponenter, etc.

WJ-LEAN har mange års erfaring innen metallbearbeiding.Det er et profesjonelt selskap som integrerer produksjon, salg av produksjonsutstyr og service av magre rør, logistikkcontainere, stasjonsapparater, lagerhyller, materialhåndteringsutstyr og andre serier av produkter.Den har innenlandsk produksjonslinje for avansert produksjonsutstyr, sterk teknisk kraft og produkt FoU-evne, avansert utstyr, moden produksjonsprosess og perfekt kvalitetssystem.Eksistensen av arbeidsbenker med magre rør bringer gode nyheter til relevante arbeidere.Hvis du vil vite mer om lean pipe-produktene, vennligst kontakt oss.Takk for at du surfer!


Innleggstid: Des-01-2023