Anvendelse av aluminiumsrullebane i fabrikker

Anvendelsen av rulleskinne i aluminium (https://www.wj-lean.com/aluminium-roller-track/) er svært omfattende.I moderne fabrikker, hvis produksjonsmodusen til fabrikken er mager produksjon, vil vi se rollen som rullebane.Fordi den kan oppnå først inn, først ut av materialer og forbedre effektiviteten til transport og lagring, er rullebanen elsket av fabrikker.

rullebanereoler

WJ-LEAN vil forklare bruken av aluminiums rulleskinne i fabrikken.

1. Rullebanehylle i aluminium

I fabrikken er rullebanehyller mye brukt.Hyllene skal plasseres med materialer som trengs for produksjon, og hvert materiale har en produksjonsdato.Fabrikken må sørge for at materialene produsert av Mr. Yu brukes først eller kommer ut på markedet først.På dette tidspunktet kan den flytende baren oppnå denne effekten.Under montering har den flytende stangen og hyllen 3 % gradient, slik at varene kan bevege seg raskt inn og ut avhengig av egen vekt.

2. Aluminium profil rulleskinne arbeidsbenk

Bruk av rulleskinne på arbeidsbenken kan forbedre arbeidseffektiviteten.Rullebanearbeidsbenken tar materialer fra hyllen under arbeid, fullfører operasjoner på arbeidsbenken, og bruker deretter ruller til å overføre materialer, redusere prosesser og forbedre effektiviteten.

3. Aluminium profil rullebane transportbånd linje

Rullebanetransportlinjen er en transportlinje som er avhengig av mennesker som kraften til å realisere overføring av produkter.Rullebanen har relativt stor lastekapasitet, bærer opptil 1000 kg, og god bevegelighet.Den kan brukes som en glideskinne, spille en veiledende rolle, og har lave kostnader.

Fra ovenstående analyse kan vi se at det finnes mange typer rullesporrammer, noe som også reflekterer fleksibiliteten til industrielle aluminiumsprofiler.De kan tilpasses etter produksjonsbehov for å møte arbeidsbehovene til forskjellige fabrikker.Dessuten trenger ikke industrielle aluminiumsprofiler sveising, og byggeperioden er kort.De kan resirkuleres og gjenbrukes uten maling, noe som er sunt og trygt.


Innleggstid: 19. desember 2022