Fordeler med ekstruderingsprofil i aluminium

Ekstruderingsprofiler i aluminiumreferer til aluminiumstenger oppnådd ved varmsmelteekstrudering for å oppnå forskjellige tverrsnittsformer.Det er et metallråmateriale som er mye brukt i ulike bransjer i moderne tid.For tiden er det et bredt utvalg av produkter i aluminiumsprofilmarkedet.Generelt sett resulterer ulike klassifiseringsmetoder i ulike typer profiler, og ulike profiler har ulike behandlingsmetoder og bruksområder.Så, hva er fordelene med aluminiumsprofiler?I dag vil WJ-LEAN introdusere fordelene med aluminiumsprofiler.

Transportbånd i aluminiumsprofil

1. Sterk slitestyrke: Aluminiumsprofilen gjennomgår flere behandlingstrinn, øker tykkelsen på oksidfilmen på samlebåndet og forbedrer slitestyrken til aluminiumsprofilen.

2.Lang levetid, levetiden til aluminiumsekstruderingsprofilen kan nå 20 år.Dette kan ikke sammenlignes med andre materialer.

3. Enkel montering: Det finnes mange typer aluminiumsprofiler, og aluminiumsprofiler kobles ofte sammen medkopling av aluminiumsprofileruten sveising.Dette forenkler ikke bare monteringen, men forbedrer også arbeidseffektiviteten.

4. Utsøkt utseende: Overflaten på aluminiumsprofilen er eloksert og har god glans.Kunder kan tilpasse forskjellige former og farger på samlebåndets aluminiumsprofil i henhold til deres behov.

5. Bevaring av miljøet: Ekstruderingsprofilene i aluminium gjenbrukes flere ganger og er et resirkulerbart materiale.

WJ-LEAN har mange års erfaring innen metallbearbeiding.Det er et profesjonelt selskap som integrerer produksjon, salg av produksjonsutstyr og service av magre rør, logistikkcontainere, stasjonsapparater, lagerhyller, materialhåndteringsutstyr og andre serier av produkter.Den har innenlandsk produksjonslinje for avansert produksjonsutstyr, sterk teknisk kraft og produkt FoU-evne, avansert utstyr, moden produksjonsprosess og perfekt kvalitetssystem.Eksistensen av arbeidsbenker med magre rør bringer gode nyheter til relevante arbeidere.Hvis du vil vite mer om lean pipe-produktene, vennligst kontakt oss.Takk for at du surfer!


Innleggstid: 25. september 2023